Bibendum förstärker med italiensk vinjätte

Vinimportföretaget Bibendum förstärker nu sin italienska vinportfölj. Detta genom att inleda ett samarbete med Enoitalia, ett av Italiens ledande privatägda vinerier.

Bibendum förstärker sin Italienportfölj genom sitt nya samarbete med Enoitalia. Detta är ett av de allra största vinföretagen på den apenninska halvön. Enoitalia köper in vin från över hundra olika odlare runtom i landet. Företaget har stort fokus på att utveckla nya marknader och exporterar idag till över 50 olika länder världen över.

fnludwaarzxah5po6cagPå den svenska marknaden kommer Bibendum att arbeta med varumärkena Voga, Aristocratico och delar av Ca’Montini.

Familjen Pizzolo har sedan starten 1986 drivit Enoitalia på klassisk vinmark i Venetoregionen. I portföljen finns bland annat de iögonenfallande vinerna från Voga som gärna vill leva upp till sin slogan ”Drink in style”.

Produkterna finns i Bibendums restaurangsortiment och i Systembolagets beställningssortiment.

Etiketter:, ,

Inlägget uppdaterades senast kl. 09:04 den 12 februari 2014.