Mouton Cadet officiell leverantör till Ryder Cup

Mouton Cadet blir officiell leverantör till den internationella stortävlingen i golf, Ryder Cup. Men också till Nordea Masters som går i Malmö i sommar.

‒ Vinet har det rykte och den kvalitet som passar oss perfekt, menar Mats Forsberg, chef för Nordea Masters.

Mouton Cadet är ny officiell vinleverantör till den svenska golftävlingen Nordea Masters. Senare i år är vinet även officiell vinleverantör till Ryder Cup 2014, stortävlingen som spelas på Gleneagles i Skottland. Detta föranleder vinhuset Baron Philippe de Rothschild i Bordeaux att lansera sin Mouton Cadet Vintage Edition i Sverige i år.

‒ Vi är mycket stolta över att presentera Mouton Cadet som partner och officiell vinleverantör. I vår strävan efter att vara den näst viktigaste och största tävlingen på Europatouren efter The Open, passar den kvalitet och det rykte som Mouton Cadet har perfekt, säger Mats Forsberg, chef för Nordea Masters och senior vice president för Golf Division Lagardère Scandinavia.

Flaskbild Mouton Cadet VIntage Edition

Mouton Cadet, är sedan 2012 officiell vinleverantör till Europatouren.

‒ Vi är glada över att utöka vårt golfengagemang till Skandinavien med en sådan stark tävling. Vi höjer ett glas Mouton Cadet för fortsatt framgång för Nordea Masters, säger Hugues Lechanoine, vd på Baron Philippe de Rothschild, vinhuset bakom Mouton Cadet.

Vinet Mouton Cadet Vintage Edition är en hyllning till Mouton Cadets skapare Baron Philippe de Rothschild (1902-1988), i Sverige. Flaskan har originaletiketten från 1930 – det år då det första Mouton Cadet-vinet producerades.

Inlägget uppdaterades senast kl. 07:59 den 8 april 2014.