Klart farsan ska ha lite vin

Nu på söndag är det fars dag. Och vad ska man då ge till sin far som redan har allt?

Världens Viner tipsar gärna om en låda vin, en speciell sådan med fyra flaskor snyggt förpackade i en tjusigare låda.

– Vårt vinpaket passar såväl till den vinintresserade pappan som till den som kanske inte har så stor koll på viner. Jag tycker att det är roligt att i vårt sortiment kunna erbjuda ett fint paket med ett njutbart innehåll. Vin brukar vara en uppskattad present och går vinpaketet hem hos pappa kan man ha framtida vingåvor säkrade, säger Therése Engström Bollweg, Marketing Manager på The Wine Company.

Lådan innehåller en Syrah Rosé som är utmärkt till grillad kyckling i all enkelhet; en Chardonnay som bör serveras till ångkokt torsk med slungad potatis; en Merlot som är perfekt till charkuterier och en Cabernet Sauvignon som gifter sig ypperligt till en grillad entrecôte som serveras med pommes frites och en stor slev bearnaise.

Vinerna kan beställas på the-wine-company.se/ (nr 861338, 398 kr).

Inlägget uppdaterades senast kl. 16:50 den 3 november 2014.