Rioja och Navarra i fokus

Nu är det dags för lansering av Världens Viner 4 som tar ett stadigt grepp om Rioja och Navarra.

– Vårt bästa nummer hittills, säger chefredaktör Johan Franco Cereceda.

Nästa vecka släpps Världens Viners efterlängtade specialnummer om Rioja och Navarra. Över 100 sidor om de nordspanska distrikten, nästan 150 provade viner och massor av intressanta vingårdsbesök. Och en massa annat läsvärt.

VV4_cover001NEW

– Att säga att Rioja är tillbaka är ett understatement. Men det är också riktigt kul att upptäcka Navarra på nytt. Härifrån kommer det hur mycket bra vin som helst, förklarar Johan Franco Cereceda, chefredaktör på Världens Viner.

Fokus i tidningen ligger på de nya, spännande upptäckterna, likaså trender men också vad som gör de båda distrikten så intressanta i övrigt. De är ju både klassiska och mycket moderna vindistrikt i ett och samma vinglas.

Tidningen innehåller också en avdelning med massor av mat och andra kul tips inför den stundande helgen. En veritabel mathelg som nu ska manifesteras.

Med på resan finns bland annat Ulf Wagner och Sveriges nykorade mästerkock Gustav Trägårdh med en närmast precis festmeny. (Vinkrysset kommer däremot att läggas ut på nätet längre fram.)

 • Hispanofilen

  Hejsan,
  Jag har köpt tidningen, och läser på s 62 att den fullständiga listan på vinerna ni provat, inte bara de som ni ansåg bäst i test och som finns i tidningen, ska finnas på webbsidan. Jag vet inte om det är jag som har svårt att hitta, men var finns den listan?
  Mvh,
  Hispanofilen

  • Johan Franco Cereceda

   Hej, det läggs ut på webben idag.

   Ha en trevlig helg!

   / vänligen

   Johan Franco Cereceda

   Editor in Chief/chefredaktör Världens Viner

   Email johan@tastynews.se

   Mobile + 46 70 609 80 86

   http://www.varldensviner.se

Inlägget uppdaterades senast kl. 12:57 den 25 november 2014.