Bra höst för Världens Viner

Det flyter på riktigt ordentligt för Världens Viner. Sedan sommaren 2013 har antalet läsare gått upp med drygt 30 procent, en rekordnotering i tidningens historia. Idag har världens Viner över 30 000 läsare.

Dessutom har tidningen blivit nominerad till ett internationellt journalistpris för bästa reportage om Kroatien. Bakgrunden till nomineringen är det temanummer Världens Viner gjorde om landets vinnäring men där vi också skrev om gastronomi, tryffeljakt, skönt boende och annat mycket spännande.

Men inte nog med det. Nyligen gjorde kroatisk nationell tv ett långt reportage om Världens Viner och temanumret. I reportaget fick tidningen beröm för bland annat sin fördjupande bild av Kroatien.

Även i den digitala världen har det sannerligen hänt en del. På den i januari i år relanserade varldensviner.se (nu även världensviner.se) har besökarantalet ökat med 250 procent och på Facebook får Världens Viner alltfler följare. Här utlovas dessutom fler spännande förändringar.

Så det känns stärkande när nya året sätter in. Massor av roliga teman är i pipeline, bland annat Nya Zeeland, Grekland, Kändisviner och New York… Och, som vanligt, mycket, mycket mer.

 

Inlägget uppdaterades senast kl. 16:18 den 10 december 2014.