Makalösa Bordeaux & nya Världens Viner

Välkommen till Bordeaux och – inte minst – välkommen till det nya numret av Världens Viner. Eller nya Världens Viner, kanske vi ska säga. För massor av nytt är det. Vi på redaktionen har talat om det länge och nu tagit beslutet att göra om tidningen, göra nytt, men samtidigt behålla de bästa delarna. Och till dessa räknar vi vårt fokus på ett vinområde. Det förhandlar vi inte bort och det är bland annat just detta som gör tidningen så unik, i Sverige och i världen.

20150521_141625 (2)

Denna gång ligger fokus på ett av våra många favoritområden, nämligen Bordeaux. Och till vår hjälp har vi några av landets främsta Bordeauxexperter, Johan Magnusson och Ulf Wagner, som delar med sig av sina kunskaper, både när det kommer till bästa restips, att investera i vin, gamla bordeauxer och de bästa årgångarna.

Och så bjuder vi på testresultatet till vår stora Boreauxprovning där vi både låter oss överraskas och hitta självklarheter. Precis som det ska vara.

Men det handlar inte bara om Bordeaux, utan Världens Viner tar nu ut svängarna och presenterar sommarspecial med flera spännande reportage om vingårdar, upplevelser och massor av god mat från världens alla hörn. Eller vad sägs om matlagning i Dubai, vinstaden Bryssel eller cavabarer i Barcelona?

Men glöm heller inte bort att vi lägger ut massor av intressanta nyhetsartiklar, vintips, vinkrysset och annat spännande här på hemsidan.

Varmt välkommen till nya Världens Viner.

PS. Säg gärna vad du tycker om det nya innehållet. Maila till johan@tastynews.se. DS.

 

Inlägget uppdaterades senast kl. 14:21 den 21 maj 2015.