Möt Världens Viner på mässan

Världens Viner kommer att vara på plats på höstens dryckes-begivenhet, Stockholm Beer & Whisky Festival i Nacka. Kom och möt chefredaktör och övriga redaktionsmedlemmar, ta en titt i Världens Viner 3, det stora specialnumret om Nya Zeeland som kommer lagom till mässans start, eller bläddra i gamla nummer. Vårt Bordeaux special, Världens Viner 2 detta år, har gått åt i rasande takt, men vi tar med ex för den som är nyfiken.

IMG_93202_kopieraMässan ute i Nacka, erkänd internationellt och en av de allra största när det kommer till öl och whisky, har ju breddat sig enormt de senaste åren. Och det behövs. Inte minst på vinsidan.

Samtidigt som andra vinmässor fastnat i form och som den senaste tiden tappat i attraktion, både bland importörer och producenter, har mässan i Nacka lyckats bredda sig utan att tappa fokus. Här finns spännande seminarier, roliga provningar och nytänkande kockar som berättar om sin kärlek till mat och dryck.

Vår systertidning Allt om Whisky är – naturligtvis – också på plats. Även här har du möjlighet att träffa på chefredaktör och redaktionsmedlemmar och andra medarbetare.

Så möt upp på mässan! 24 – 26 september och 1 – 3 oktober är det fullt fart. Välkomna!

Inlägget uppdaterades senast kl. 10:46 den 12 augusti 2015.