Sommaren är här!

Äntligen har Världens Viner nr 2 anlänt. Temat denna gång är sommar, sommar, sommar. Och med allt vad det innebär: rosévin, vitt vin, grillviner, god mat. Och så sommarvintestet, förstås.

VV2_Cover001Världens Viner fortsätter sin resa i världens vingårdar. Men denna gång gör vi ett speciellt stopp, nämligen i sommaren vinvärld. Vi fokuserar visserligen på södra Frankrike, trendsättare när det kommer till hur roséviet ska smaka. Men vi tar oss också till Italien, Spanien, norra Frankrike för att skriva om det vita vinet och vin med bubblor, bubblor som i Champagne.

Samtidigt presenterar vi spännande recept från några av de bästa kockar vi jobbat med och tipsar om sommarens bästa viner i ett rekordstort test där vi provade över 350 viner.

Men håll utkik även här på varldensviner.se då vi kommer att kontinuerligt lägga ut massor av tips på bästa sommarvinerna.

Och för dig som vill läsa mer om terroir, om vinhuset Masi, om vin som berusning… är det bara att börja bläddra i tidningen, Världens Viner nr 2, 2016 med tema sommar.

God läsning önska vin på redaktionen!

 

 

Inlägget uppdaterades senast kl. 08:56 den 20 maj 2016.