Veuve Clicquot lanserar champagnetruck

Vinhuset Veuve Clicquot har förstått värdet av att synas. Och har dessutom de ekonomiska musklerna för att leva upp till det. Nu kommer deras senaste tillskott till den svenska champagnescenen, en champagnetruck.

Nu lanseras Veuve Clicquot Champagne Truck. Champagnetrucken är en modell av Citroën HY. Med trucken medföljer chaufför som också serverar bubbelvinet, cafébord, stolar och parasoll samt Veuve Clicquots champagnesorter som förvaras i truckens kyl.

VC Champagne Truck

Det ligger helt rätt i tiden att lansera champagnetrucken nu. Vår förhoppning är att champagnetrucken blir ett omtalat inslag på sommarens fester och event, säger Jennifer Bonde, Brand Manager Veuve Clicquot Sverige.

Den gula trucken kommer att synas vid restauranger och går även att hyra både för privata fester och för företagsevent. Och redan nu under sommaren är den flitigt bokad då den ska land och rike runt på privata tillställningar och större företagsevenemang.

Champagnen Veuve Clicquot har funnits i Sverige sedan 1802, då de första 300 flaskorna fraktades hit.

Tidigare i år startade champagneentusiasten Björnstierne Antonson en champagnetruck i egen regi.

Inlägget uppdaterades senast kl. 10:48 den 25 maj 2016.