Tack för mig!

Tre år har gått och efter tolv temanummer, över 2 000 provade viner, reportageresor till bland annat Nya Zeeland, Frankrike, Trinidad Tobago, Spanien, Italien, Kroatien, över 150 skrivna reportage, hundratals vinrecensioner, uppstart av Facebook-sida och denna sajt, är det dags för mig att gå vidare.

Jag vill främst tacka alla medarbetare och inte minst alla läsare som kommit med konstruktiv kritik, varit pålästa och ödmjuka i sina kommentarer (med något undantag), och sett fram emot ett nytt nummer av den enda vintidning i Norden som faktiskt blivit utnämnd till världens bästa. När vi dessutom fick Golden Pen Grand Prix Award i Kroatien för något år sedan blev det ytterligare ett bevis på att vår ansats var helt rätt.

Men nu är det alltså dags för mig att gå vidare, hitta nya utmaningar. Jag kommer fortfarande att jobba med vin, skriva om vin, prova vin, hålla utbildning och provningar. Det är ju det jag är bäst på, det jag gillar mest och jag är säker på att det finns ytterligare utrymme för intressanta texter, uppslag, idéer i andra sammanhang.

Till sist: Ha en riktigt skön sommar! Så ses vi i höst med ett vinglas i handen.

 

Inlägget uppdaterades senast kl. 10:50 den 21 juni 2016.